Oppsummering av årets sesong for jenter 96

Postet av Driv Idrettslag - Håndball den 26. Apr 2009

JIPPI

Lommedalen- Driv 12-17

Jenter 96 meldte seg som eneste Driv lag opp i A- serien denne sesongen. Før jul gjorde vi det kjempebra og endte på en flott 4 plass. Dette betydde at vi nå etter jul kom i pulje 2 i B-sluttspillet. Her skulle vi få smake på jevn og tøff motstand. Det har vært et meget tøft semester, og vi har ikke fått noe gratis i noen kamp. Og det er med stolthet vi idag vant siste kampen og da endte på en flott 7.plass i serien av 11 lag. Dette er meget bra da vi har måttet melde WO i en kamp grunnet for lite spillere. Og det har nettopp vært dette som har vært vår største utfordring gjennom hele sesongen. Vi har hatt en stabil kjerne på 7 spillere, så har vi hatt en del til og fra spillere i kortere og lengre perioder. Noen nye, noe på prøve, mens andre har sluttet.

Jentene har dette til tross visst enorm innsats på alle kamper, og de fleste kampene har vært meget jevne og vi har tapt mange med 1 mål. Det er ektremt tøft å måte lag med 5 innbyttere i hver kamp, mens vi har på det meste hatt 2 par ekstra bein å spille på. Det er klart at dette har vært tøft men jentene har stått på til siste sekund i hver kamp.

Våre erfaringer med A-spill har vært meget bra og dette anbefales. Dette til tross kommer våre jenter til å spille i B-serien til neste år. Dette fordi vi går opp en klasse. Vi kommer til å spille i Jenter 14. Driv har da meldt opp 2 lag og på denne måten håper vi at vi vil ha flere jenter å spille på. Slik det ser det ut nå vil vi ha 1 spillere å fordele på 2 lag. Vi vil da kunne jonglere spillerne mellom 2 lag i samme aldertrinn og dette håper vi skal sikre at vi for fremtiden vil bygge en stamme som ønsker fortsette oppover i seriene. Vi ser at det på sikt vil bli ett lag med spillere i 2 årskull, men tror dette kun vil slå positivt ut for jentene. Vi vil komme tilbake med våre erfaringer her etter hvert som vi får prøvd ut denne løsningen.

Nå reiser vi først til Bø og da spiller vi som jenter 13. Det kan nok hnede vi vil melde laget på ulike Cuper som et jenter 13 lag. Men i serien vil vi spille som Jenter 14.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.