Driv Håndball gutter 12 (født 2002/2003)

Driv Håndball gutter 12 (født 2002/2003)

2 kamper spilt og 2 seire siden sist.

Postet av Driv Håndball gutter 12 (født 2002/2003) den 8. Mar 2015

G12 vinner og vinner, men viktigere enn det er at det stadig er nye som står frem og tar ansvar.

Vi er så heldige på G12 at det av og til begynner nye gutter og en som akkurat har begynt og som slett ikke har spilt håndball før, han scoret sitt første mål i dag!
Gratulerer til Olav med scoring nr 1, måtte det bli mange, mange flere!

Så har vi en som har vært med lenge, men som absolutt ikke scorer flest mål, men som idag blir toppscorer, gratulerer Filip!

At dette også var toppoppgjør mellom Driv og Ski2 med likt antall poeng, men vi med en kamp mindre spilt gjør det jo ennå artigere, så da er Driv alene på toppen og vi tar i mot Nesodden hjemme søndag 15/3.

(tekst fortsetter under bildet)


Sist blogg lovet jeg bilde av vår superkeeper Matias:
Også i dag var Matias viktig i kampen mot Ski, han er utrolig god og viktig for laget.
Når Matias er i storform hører du han dirigerer og komanderer forsvaret og det er noe som behøves for det kan fort bli litt stille.


(tekst fortsetter under bildet)Nevnte jeg Simen J som skyter de flotteste mål og jobber som en helt i forsvar, eller Simen S, han som scoret mål nr 200 og som er i ferd med å bli en veldig god strekspiller, eller Preben som setter de fineste finter og som er gull verdt i forsvar og Elias som aldri gir seg før dommeren blåser, som ofrer seg og slenger seg etter de ballene alle andre har gitt opp og Daniel som det viste seg var vår perfekte midtback, en ekselent ballfordeler med blikk for spillet, så har vi Marius som også er en av de som begynte sent men som stadig har fremgang og som for lengst har putta sin første og til slutt Nicolai han som løper kontringer og er venstrehendt høyreving... for et lag!!!!!!!!!!!!
0 Kommentar

Kommentarer

Kommentarfelt er stengt

Levert av IdrettenOnline