G12 ble serievinner nivå2 !

Postet av Driv Håndball gutter 12 (født 2002/2003) den 23. Apr 2015

Gutta spilte som helter de siste kampene og pokalen ble med hjem til Ytre!

Kvartfinale og semi gikk greit og med nervene i helspenn hos både spillere, trenere, lagledere og foreldre dro vi til Oppsal Arena også på søndag for å møte Fjellhammar2

Dette var en kamp vi var veldig spente på da vi tidligere hadde møtt et Fjellhammar lag og blitt totalt rundspilt, men vi viste også at Fjellhammar var påmeldt PW og nok var der med sine aller aller beste.

Det ble en spennende kamp hvor lagene fulgte hverandre tett. Driv hadde ledelsen hele kampen, men helt overbevisende ble det egentlig ikke før de siste 5-10 minuttene

Helt sheriff ble det når Driv fikk først en, så to spillere utvist. Da viste resten av gutta hva som bor i dem og satte like greit inn en scoring og stresset Fjellhammar til de grader med godt forsvarsspill slik at de gjorde flere feil og ikke fikk noe som helst ut av overtallet.

På tribunen vaiet Drivflaggene, vi ropte og heiet, mumlet oss i mellom om et til tider meget urutinert sekreteriat, heiet ennå litt mer, ristet i bjeller og klappet før vi til slutt måtte grine litt for dette var stort for oss alle!

Gratulerer til alle gutta og alle oss rundt gutta som har fulgt de på treninger, kamper og cuper!

Helgen 24-26 april er vi med i Glass Cup!



Bak fra venstre: Morten Jørstad (lagleder) Nicolai Skymoen, Simen Skaug, Daniel B. Christiansen,
Simen Jørstad, Matias Schou, Preben Jensen, Morten Schou (trener) Silje Moen Johannesen(trener)
Foran fra venstre; Olav Gilje, Filip Nygaard, Marius Karlsen, Elias Killerud.

Helt foran, P * O * K * A * L * E* N













Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.