Mål nr 200!

Postet av Driv Håndball gutter 12 (født 2002/2003) den 12. Feb 2015

Søndag 8. februar spilte G12 returkamp mot Rolvsøy borte i Rolvsøyhallen.
Forrige oppgjør hjemme ble en komfortabel 21-7 sier så den helt store spenningen uteble før kampen, men Rolvsøy spilte godt og med offensivt forsvar og det er noe Drivsgutter liker dårlig.
Jevn første omgang og tavla viste 6-10 til pause så ledelsen var grei, men hadde ikke kommet så enkelt som gutta kanskje trodde før kamp.

Men, heldigvis har vi jo hvertfall en trener som har greie på håndball, nok en gang gjør super Silje sine taktiske grep og gutta surfer inn til en meget overbeviende 21-9 seier.
Spenningen på tribunen bestod i om vi klarte vårt hemmelige mål om at sesongens mål nr 200 skulle scoores og av hvem, mål nr 200 (og 201, 202, 203, 204 og 205 kom), men akkurat mål nr 200 var det Simen Skaug som satte med et tungt og godt langskudd.

Driv G12 har nå en målforskjell på hele 205-98 Her burde det nå ha vært et bilde av får fantastiske keeper, men det får bli neste gang.

Neste kamp er søndag 1. mars hjemme i Mjærhallen, møt opp!